risotto

Więcej o:

risotto

  • Przepis na udany obiad - risotto w 3 wariantach

    Jak zrobić risotto ? najważniejsze zasady Każdy może mieć własny patent na idealne risotto, ponieważ praktycznie nie ma żadnych ograniczeń co do dodatków, jakich możemy użyć. Mięso, boczek, wędliny, ryby, owoce morza ? te składniki świetnie spiszą się w risotto. Podobnie zresztą, jak większość

  • Obiad na medal. RISOTTO Z KURCZAKIEM I ZIELONYM GROSZKIEM

    Danie jest pełnowartościowym źródłem białka i węglowodanów. co sprzyja szybszej regeneracji po treningu. W połączeniu z groszkiem i liśćmi pietruszki tworzy istne bogactwo żelaza. Czosnek nie tylko doda smaku, ale także wpłynie pozytywnie na odporność małego sportowca. Smacznego! źródło: Okazje.info

  • Thomas Mueller gotuje risotto

    Mueller na tym tle radzi sobie całkiem nieźle. Gotuje dla sponsora, razem z niemiecką wersją Magdy Gessler Gordona Ramseya Holgerem Strombergiem, a dlaczego akurat risotto - nie wiemy. Czyżby szykował się już na półfinał z Włochami? Aha, no i powiedz Thomas, smakowało? Buu :(

  • Komosotto z zielonymi szparagami

    quinoi zrobiły się duże i przeźroczyste, a na desce zostaną same główki szparagów. Główki wrzucamy na końcu, po czym dodajemy łyżkę masła, jeszcze chwilę dusimy i... komosotto gotowe. Bo chyba nie możemy tego nazwać risottem. Smacznego.

  • Sezon na szparagi rozpoczęty!

    - probiotyk odżywiający pożyteczne bakterie jelitowe. Ja uwielbiam ugotowane na parze i polane masłem. Ale jak już się mini nasycę, lubię coś pokombinować. RISOTTO Z ZIELONYMI SZPARAGAMI Szparagi lubią się z risottem. To idealna para przez to, że każda część szparaga gotuje się w innym czasie. Twardy dół

Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.