Składniki:
Sposób przygotowania:
Awokado pokrój na kawałki. Wrzuć do blendera, dodaj kaszę jaglaną, suszone daktyle, kakao i miód. Miksuj do połączenia wszystkich składników. Gotowy krem przełóż do miseczek i udekoruj posiekanymi migdałami.
Składniki:
Sposób przygotowania:
Fasolę zmiksuj w pojemniku blendera z masłem orzechowym, syropem klonowym, kakao, wanilią i proszkiem do pieczenia. Gotową masę przełóż do foremek na muffiny. Wierzch posyp gorzką czekoladą. Piecz 40 minut w 180 stopniach.
Składniki:
Sposób przygotowania:
Dodaj wszystkie składniki zmiksuj na gładką masę. Przełóż do miseczki i udekoruj owocami.
Składniki:
Sposób przygotowania:
Płatki owsiane zmiksuj z orzechami nerkowca, daktylami (namoczonymi wcześniej we wrzątku), kakao i solą. Następnie zmiksuj masę z bananem, wierzch oprósz orzechami włoskimi. Uformuj ciasteczka i piecz 10-15 minut w 180 stopniach.
Składniki:
Sposób przygotowania:
Na samym początku namocz daktyle, które są podstawowym składnikiem kulek. Następnie przygotuj dużą miskę i wsyp do niej - namoczone daktyle, orzechy włoskie, płatki owsiane, kakao oraz miód. Wszystko dokładnie zblenduj. Z masy ulep średniej wielkości kulki i na samym końcu obtocz w wiórkach kokosowych.