Anna Lewandowska pokonuje kolejne dni wyzwania, w którym uczestniczy wiele polskich celebrytów. Z trenerką ćwiczy m.in. Katarzyna Zielińska i Joanna Koroniewska. Na ostatnim treningu pojawił się wyjątkowy gość - Robert Lewandowski. Po zakończonych ćwiczeniach parze z pewnością przydała się jedna z polecanych przez Annę przekąsek.
Aby tradycji stało się zadość, Lewandowska wrzuciła na Instagram menu na następny dzień. Wśród propozycji pojawił się koktajl z jarmużu, który możemy wykorzystać po treningu, aby uzupełnić braki energii.
Wystarczy zmiksować wszystkie składniki i podać od razu. Jeśli jest upał dodajmy kostki lodu - chłodzone smoothie pomoże nam w złapaniu głębszego oddechu. Co jeszcze znalazło się w dziennym menu Anny?
Przygotowanie: wlej do garnka mleko i dodaj płatki, całość zagotuj, a następnie zmniejsz ogień i gotuj przez kolejne trzy minuty. Po tym czasie dodaj cukier i dokładnie wymieszaj. Przełóż gotową jaglankę do miski i udekoruj owocami i posiekanymi orzechami.
Do sałatki:
Przygotowanie: rozbij mięso tłuczkiem, natrzyj solą i pieprzem. Na środku mięsa połóż szpinak, mozzarellę, suszone pomidory i czosnek przeciśnięty przez praskę. Zwiń mięso w roladkę (możesz ją spiąć wykałaczką, aby się nie rozpadła). Przełóż mięso do żaroodpornego naczynia i piecz przez 20 minut w 200 stopniach. W międzyczasie przygotuj sałatkę; przepłucz pod zimną bieżącą wodą komosę ryżową i ugotuj wg instrukcji na opakowaniu. Posiekaj szpinak, pokrój pomidorki i suszone pomidory. Wymieszaj warzywa z komosą, dopraw solą, pieprzem i oliwą. Posyp sałatkę świeżymi listkami bazylii.