Anna Lewandowska wraca do intensywnego trybu życia i kalendarza wypchanego po brzegi nowymi planami. 28 czerwca ruszyło nowe wyzwanie trenerki - wspólne zajęcia na żywo. Celebrytka oprócz ćwiczeń zaplanowała zdrowe jadłospisy, które pomogą w dostarczeniu właściwej ilości energii i składników odżywczych przed treningiem. Jak wygląda przykładowe dzienne menu?
Jeśli chcemy wziąć udział w treningowym wyzwaniu, nie zapominajmy o właściwej diecie. Anna podzieliła się na Instagramie poniedziałkową rozpiską dań - co się znalazło w karcie?
Przygotowanie: wrzuć szparagi na wrzątek i gotuj przez siedem minut. Jajka ugotuj na twardo i pokrój w ćwiartki. Rozpuść masło na patelni i dodaj koperek oraz przyprawy. Ułóż szparagi i jajka na talerzu, polej wszystko przygotowanym maślanym sosem.
Przygotowanie: zblenduj wszystkie składniki. Jeśli koktajl będzie zbyt gęsty, dodaj odpowiednią ilość wody.
Przygotowanie: przypraw tuńczyka solą, pieprzem i rozmarynem, grilluj na odpowiedniej patelni przez około minutę z każdej strony. Ryż przepłucz raz-dwa razy pod zimną bieżącą wodą, następnie gotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Brokuły ugotuj na parze, dopraw solą i pieprzem.
Przygotowanie: podziel brokuły na różyczki i ugotuj na parze al dente. Przygotuj sos: wymieszaj jogurt z posiekanym koperkiem, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, solą, pieprzem i papryką. Polej brokuły sosem i posyp migdałowymi płatkami. Przed ugotowaniem przepłucz ryż zimną wodą, gotuj wg instrukcji na opakowaniu.