Ewa Chodakowska zaskoczyła fanki wyjątkowym przepisem, który udostępniła na swoim instagramowym profilu. Pączki wyglądają co najmniej kusząco, ale to nie wszystko. Są zdrowe, dietetyczne i nie zawierają cukru. Doskonale sprawdzą się, jako przekąska po treningu. Czy to nie najlepsza nagroda?
Chodakowska często dzieli się przepisami w mediach społecznościowych, a zdrowsze wersje popularnych słodyczy należą do najbardziej wyczekiwanych. Nic dziwnego, skoro smakują wybornie i jednocześnie nie szkodzą sylwetce!
Baza brownie
Wszystko wrzuć do blendera i zblenduj. Ciasto powinno mieć konsystencję kremową i swobodnie spadać z łyżki. Jeżeli będzie za gęste, dolej odrobinę mleka. Piecz 15-20 w temperaturze 180 stopni Celsjusza.
Masa masło orzechowe
Czekolada
Roztop czekoladę w kąpieli wodnej w misce ustawionej na garnku z wrzącą wodą.
Przygotowane warstwy ułóż na gotowej bazie brownie i umieść w lodówce do zastygnięcia.
Smacznego!