Rihanna niedawno zdradziła, że intensywnie przygotowuje się do powrotu na scenę. Poznaliśmy nawet jej dokładny plan treningowy. Wszystko jednak wskazuje na to, że gwiazda spodziewa się dziecka ze swoim partnerem, Hassanem Jameelem. Świadczą o tym także jej odmienione nawyki żywieniowe.
Rihanna nie potwierdziła plotek o swojej ciąży, jednak wszystko wskazuje na to, że jest to prawda. Gwiazda zmieniła także swój jadłospis i postawiła na pełnowartościowe potrawy, bogate w witaminy. Jej osobisty szef kuchni, Debbie Solomon, wyjaśnia w wywiadzie dla Bon Appétit, że piosenkarka nie lubi być przywiązana do ścisłego menu na cały tydzień.
Gwiazda jest mocno przywiązana do białek, warzyw, makaronu, ryżu i niezliczonych przypraw. Wiemy, jak udaje się jej połączyć te wszystkie składniki. Jej śniadanie jest bogate w białko. Z rana najchętniej zjada gotowane jajka, tosty z jagodami, mango, ananasem i papają. Uwielbia pić także wodę z cytryną.
Podczas zabieganego dnia najchętniej wybiera kurczaka w sosie curry. Chętnie dobiera do niego ryż, warzywa lub makaron. Chętnie dorzuca do niego czosnek, kminek lub cebulę. Na wieczór najczęściej wybiera dietetyczne danie. Może to być na przykład ryba z sałatką. Karaibskie smaki to coś, co Rihanna uwielbia najbardziej!
Jak widać, plan dietetyczny Rihanny jest prosty do naśladowania i łatwy do naśladowania. Osobista kucharka gwiazdy przyznaje także, że stawia przede wszystkim na różnorodność i bogactwo witamin. Przepisy są naprawdę przepyszne!
Niesamowita metamorfoza znanej celebrytki - schudła ponad 30 kilogramów