• Link został skopiowany

Katarzyna Skrzynecka chwali kondycję Piotra Zelta. "Ależ forma, żyleta"

Katarzyna Skrzynecka postanowiła zadbać o swoje zdrowie. Regularne treningi i dobrze dobrana dieta przełożyły się na lepszy wygląd i samopoczucie gwiazdy. Tym razem jednak, postanowiła pochwalić publicznie formę swojego kolegi, Piotra Zelta. Jego kondycja robi wrażenie!
Katarzyna Skrzynecka i Piotr Zelt
https://www.instagram.com/katarzyna_skrzynecka/

Katarzyna Skrzynecka publikuje ostatnio dużo zdjęć, na których widać jej przemianę. Gwiazda chwali się, jak dużo schudła, a fani nieustannie komplementują jej dokonania. Udało jej się zrzucić 14 kilogramów w osiem tygodni. Takie efekty osiągnęła dzięki diecie wegetariańskiej i całkowitej rezygnacji z chudego nabiału, ryb i jajek. Teraz postanowiła zwrócić uwagę na kondycję swojego kolegi, Piotra Zelta. 

Katarzyna Skrzynecka chwali mięśnie Piotr Zelta

Katarzyna Skrzynecka opublikowała na swoim Instagramie post, w którym otwarcie chwali formę i kondycję jednego z polskich aktorów - Piotra Zelta. Mężczyzna od wielu lat jest aktywny fizycznie i dba o swoje ciało. 

 
Nie tylko ja "się wzięłam za siebie" . Wcześniej dali mi przykład przyjaciele, jak Piotr. Zawsze był aktywnie trenującym miłośnikiem sportu w świetnej formie. Mistrz w narciarstwie alpejskim, regularnie hokej, Reprezentacja Artystów w Piłce Nożnej, siłownia dla nieustraszonych twardzieli i ostatnimi czasy wciąż w siodle rowerowym. Imponujesz nam w najlepszym znaczeniu tego słowa.

- Skrzynecka chwali Piotra w opisie pod zamieszczonym zdjęciem. 

Aktor w ostatnim czasie schudł sześć kilogramów. Za jego sukcesem stoi regularna jazda na rowerze, uczęszczanie na siłownię i gra w hokeja. Jak widać stosowane przez Zelta formy aktywności i zdrowe odżywianie przyniosły zamierzone efekty. Teraz także i Katarzyna Skrzynecka może cieszyć się piękniejszą figurą, o którą sama zawalczyła. Trud i ciężka praca przynoszą pożądane efekty. 

Tak Katarzyna Skrzynecka bawiła się podczas wakacji spędzanych z rodziną

Zobacz wideo
Więcej o: