TA kawa rozgrzeje, urzeknie smakiem i podkręci metabolizm! A do tego przywodzi na myśl pierniczki!

Oto przepis na pyszną pierniczkową kawę! Dzięki dodaniu korzennych przypraw rozgrzewa, przyspiesza proces spalania tkanki tłuszczowej i urzeka aromatem! Sięgnij po nią rano, a doda ci energii i zapewni dobry nastrój!
 

Przepis na pierniczkową kawę

Składniki:

espresso (40ml), mleko 1,5% (200ml), 1/3 łyżeczki przyprawy do piernika (najlepiej własnoręcznie przygotowanej: szczypta kakao, cynamonu, imbiru, zmielonych goździków, pieprzu, gałki muszkatołowej, kardamonu), ksylitol

Przygotowanie:

Mleko podgrzać z przyprawą do piernika, spienić. Do mleka wlać espresso, dosłodzić ksylitolem do smaku. Gotowe!

WIĘCEJ PODOBNYCH PRZEPISÓW ZNAJDZIESZ TUTAJ.

Więcej o:
Copyright © Agora SA